tuinonderhoud; tuinman;
Tuinaanleg is onze passie
tuinonderhoud; tuinman;
Buitensfeer creatie
tuinonderhoud; tuinman;
Buiten tafelen

Ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin

Bloemige geuren, strak aangelegd terras en een groen gazon: dat is een creatie van Mastergarden. Een gezonde tuin die in harmonie is met uw woning in elk seizoen.

Tuinonderhoud

Houd uw tuin gezond. Een mooie tuin verdient goed onderhoud. Mastergarden verzorgt uw tuin. U kunt uw perceel door ons laten bijhouden, maar ook 1 à 2 keer per jaar uw tuin onder handen laten nemen. Zo heeft u geen omkijken naar specialistisch en zwaar werk in uw tuin. U kunt ons vragen voor periodiek onderhoud, maar ook voor een zomer- en winterbeurt. We kunnen hier een vaste prijs voor afspreken, maar ook op urenbasis werken. Waar u zich het prettigst bij voelt.

Bomen
Ook het snoeien en kappen van bomen zit bij ons in het pakket. U kunt uw boom laten snoeien zonder dat het karakter van de boom verloren gaat. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een zware snoei wat bij enkele bomen geen probleem is. Wij kunnen u hierin adviseren.

Voor het kappen van een boom heeft u in enkele gevallen een kapvergunning of een vrijstelling nodig. Dit varieert per gemeente.

Tuinontwerp

Het idee voor het ontwerp van uw tuin zit misschien al in uw hoofd. Onze hoveniers brengen wensen en kennis samen in een tuinontwerp. Bij het ontwerp krijgt u ook advies over verzorging en een onderhoudsschema.

Tuinaanleg

Een complete tuinverbouwing of een kleine aanpassing. Elk project legt u met een gerust hart in de groene handen van Mastergarden. Onze hoveniers werken voor particulieren, maar ook voor bedrijven en architecten. De huidige situatie van uw tuin wordt eerst in kaart gebracht met uw wensen. Hierna krijgt u een vrijblijvende offerte. Mastergarden legt tuinen aan in elke afmeting, stijl en trend. Het is ook mogelijk om zelf eerst uw tuin leeg te halen.

Zelf tuinieren
Liever zelf uw tuin aanleggen? Dat kan. We begeleiden u graag bij de eerste stap. Dan kunt u daarna rustig zelf aan de slag.

De meeste projecten nemen we aan voor een vaste prijs, exclusief besproken meerwerken. Het is ook mogelijk om zelf de regie te houden en na de aanleg nog aanpassingen te laten doen. We bespreken dan wel eerst een nacalculatie met u.