Tuinaanleg is onze passie

GROEN IS IN ONS HART

BUITENLEVEN!!

Ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin in de regio Katwijk

Houdt u van een woeste, geurige bloemenzee? Of wilt u liever een strakke uitstraling met rustige borders? Wat uw smaak of stijl ook is, Hoveniersbedrijf Mastergarden creëert de tuin en sfeer die bij uw huis en lifestyle past. En ook na de aanleg kunt u bij ons terecht voor periodiek onderhoud, snoeien en besproeien zodat u weinig tot geen werk aan uw tuin heeft. Dat is pas genieten!

Vraag om advies

Allround tuinspecialist in de regio Katwijk

Tuinontwerp
Het lijkt wellicht een enorme klus, maar de gediplomeerde tuinarchitecten van Hoveniersbedrijf Mastergarden kunnen het idee dat u voor ogen hebt vertalen naar een prachtig ontwerp. Bij het ontwerp krijgt u tevens advies over de verzorging en het onderhoud, door middel van een onderhoudsschema.

Tuinaanleg
Een complete tuinverbouwing of een kleine aanpassing. Elk project legt u met een gerust hart in de groene handen van Hoveniersbedrijf Mastergarden. Onze hoveniers werken voor particulieren, maar ook voor bedrijven en architecten. De huidige situatie van uw tuin wordt eerst in kaart gebracht. Vervolgens worden uw wensen besproken. Daarna krijgt u een vrijblijvende offerte. De vakmensen van Hoveniersbedrijf Mastergarden leggen tuinen aan in elke afmeting, stijl en trend. U kunt er voor kiezen om uw tuin zelf leeg te halen of dit door ons te laten doen.

Tuinonderhoud
Een gezonde tuin is een mooie tuin. Met goed onderhoud kunt u jaren van uw tuin genieten. De vakmensen van Hoveniersbedrijf Mastergarden kunnen u hierbij assisteren. U kunt uw perceel door ons laten bijhouden, maar ook 1 à 2 keer per jaar uw tuin onder handen laten nemen. Zo heeft u geen omkijken naar specialistisch en zwaar werk in uw tuin. U kunt ons vragen voor periodiek onderhoud, maar ook voor een zomer- en/of winterbeurt. We kunnen hier een vaste prijs voor afspreken, maar ook op urenbasis werken. Waar u zich het prettigst bij voelt.


Zelf tuinieren?
Liever zelf uw tuin aanleggen? Dat kan! We begeleiden u graag bij het ontwerp en de eerste stappen. Dan kunt u daarna op uw eigen tempo aan de slag.

Bomen: kappen, snoeien en verzorgen

Ook het snoeien en kappen van bomen zit bij ons in het pakket. U kunt uw boom laten snoeien zonder dat het karakter van de boom verloren gaat. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een zware snoei. Dit is bij enkele bomen geen probleem. Wij kunnen u hierin adviseren. Voor het kappen van een boom heeft u in enkele gevallen een kapvergunning of een vrijstelling nodig. Dit varieert per gemeente. Als u hier vragen over heeft dan adviseren wij u graag!

Kosten van tuinaanleg en onderhoud

Tuinaanleg en tuinonderhoud is mogelijk voor elk budget. De meeste projecten nemen we aan voor een vaste prijs, exclusief besproken meerwerk. Wij bespreken vooraf met u uw wensen en de uit te voeren werkzaamheden waarna er een tarief wordt voorgelegd. Wij gaan pas na uw goedkeuring aan het werk. 


Wilt u meer weten over onze projecten of de mogelijkheden?
Wilt u advies of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij komen graag bij u langs!